به گزارش توسعه۲۴؛ ایران در دوره شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به میزان ۵.۷ میلیون تن محصولات فولادی صادر کرده است. صادرات محصولات فولادی در نیمه نخست امسال نسبت به نیمه اول سال قبل از آن ۱۴ درصد کاهش ارزش و ۱۳ درصد کاهش وزن را نشان می دهد.
انجمن جهانی فولاد (WSA) در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که تولید فولاد ایران در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۳ درصد رشد داشته است. این گزارش همچنین می افزاید که حجم تولید فولاد جهان در دوره ۳ ماهه ۰.۵ درصد افزایش یافته است. در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ بیش از ۴۶۹ میلیون تن فولاد در سراسر جهان تولید شد که ۱۶۱.۲ میلیون تن آن در ماه مارس ۲۰۲۴ تولید شد.
ایران از ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، ۷.۶ میلیون تن فولاد تولید کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۳ درصد رشد نشان می دهد. چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران ۱۰ تولیدکننده برتر فولاد جهان در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ بودند.
بر اساس گزارش ایسپا، تولید فولاد در ایران در سال ۱۴۰۲ (منتهی به ۲۸ اسفند) نسبت به سال قبل ۵.۸ درصد افزایش داشته است. طبق گزارش ها، این کشور در دوره شش ماهه ۵.۷ میلیون تن محصولات فولادی صادر کرده است.
صادرات محصولات فولادی در نیمه نخست امسال نسبت به نیمه اول سال قبل از آن ۱۴ درصد کاهش ارزش و ۱۳ درصد کاهش وزن را نشان می دهد.
انجمن جهانی فولاد (WSA) در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که تولید فولاد ایران در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۳ درصد رشد داشته است.
این گزارش می افزاید: حجم تولید فولاد جهان در دوره ۳ ماهه ۰.۵ درصد افزایش یافته است.
در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ بیش از ۴۶۹ میلیون تن فولاد در سراسر جهان تولید شد که ۱۶۱.۲ میلیون تن آن در مارس ۲۰۲۴ تولید شد.
ایران از ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، ۷.۶ میلیون تن فولاد تولید کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۳ درصد رشد نشان می دهد.
چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران ۱۰ تولیدکننده برتر فولاد جهان در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ بودند.
بر اساس گزارش ایسپا، تولید فولاد در ایران در سال ۱۴۰۲ (منتهی به ۲۸ اسفند) نسبت به سال قبل ۵.۸ درصد افزایش داشته است. بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی ایسپا، تولید فولاد ایران در سال گذشته به ۲۹ میلیون و ۳۳۴ هزار تن رسید. از میزان مذکور ۱۸۴۵۲۰۰۰ تن بیلت و بلوم و ۱۰۸۸۲۰۰۰ تن اسلب بوده است. تولید بیلت و بلوم در سال گذشته ۹.۲ درصد و تولید اسلب ۰.۷ درصد افزایش داشته است. بر اساس اطلاعات ایسپا، تولید آهن اسفنجی نیز در سال گذشته ۸.۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.
بر اساس داده های جدید منتشر شده توسط WSA، ایران جایگاه جهانی خود را در تولید فولاد بهبود بخشید و در ژانویه ۲۰۲۴ به نهمین تولیدکننده بزرگ تبدیل شد. بر اساس گزارش WSA، ایران در سال ۲۰۲۳ به میزان ۳۱.۱ میلیون تن فولاد خام تولید کرد که ۵۸.۴ درصد از کل تولید غرب آسیا در سال مذکور را به خود اختصاص داد.
کشورهای غرب آسیا که در گزارش WSA بررسی شده اند، از جمله ایران، عراق، اردن، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و یمن موفق به تولید ۵۳.۲ میلیون تن فولاد در سال ۲۰۲۳ شده اند. تولید فولاد ایران در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال قبل از آن که بر اساس داده های WSA به ۳۰.۶ میلیون تن رسید، ۱.۸ درصد افزایش یافت.
انتهای پیام/